Prémiový obsah
★★★
647 čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Úhoře stáhneme z kůže, umyjeme, osolíme a pokrájíme na menší kousky. Prorostlou uzenou slaninu pokrájíme
Svazeček chřestu vložíme do vařící osolené vody a Gratinovaný chřest se sýrem podáváme ihned, jakmile
, prášku do pečiva, mléka, vejce, soli a nasekané petrželky
alobal, znovu dýni potřete olejem, pak medem a posypte petrželkou
vsákne do žemle, přidáme mouku, případně sekanou petrželku Nakonec vmícháme sníh ušlehaný z bílků a nasekanou petrželku
rozmixujeme dohladka a přidáme hrst najemno nasekané petrželky
Celé vejce rozšleháme v mléku s nasekanou šunkou, solí, černým kořením a nasekanou zelenou petrželí.