Prémiový obsah
★★★
629 čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Úhoře stáhneme z kůže, umyjeme, osolíme a pokrájíme na menší kousky. Prorostlou uzenou slaninu pokrájíme
Svazeček chřestu vložíme do vařící osolené vody a Gratinovaný chřest se sýrem podáváme ihned, jakmile
rozmixujeme dohladka a přidáme hrst najemno nasekané petrželky
Celé vejce rozšleháme v mléku s nasekanou šunkou, solí, černým kořením a nasekanou zelenou petrželí.
Dva dny staré rohlíky si nakrájíme a necháme oschnout do druhého dne, přidáme dvě hrsti petrželové nati
Maso odblaníme, omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a za rozpáleném sádle zprudka opečeme ze všech stran
Rohlíky nakrájíme na kostky, slaninu kanrájíme také na kostičky a opečeme ji na lžíci rozehřátého oleje
, prášku do pečiva, mléka, vejce, soli a nasekané petrželky