Prémiový obsah
★★★
692 čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Úhoře stáhneme z kůže, umyjeme, osolíme a pokrájíme na menší kousky. Prorostlou uzenou slaninu pokrájíme
Svazeček chřestu vložíme do vařící osolené vody a Gratinovaný chřest se sýrem podáváme ihned, jakmile
Rohlíky nakrájíme na kostky, slaninu kanrájíme také na kostičky a opečeme ji na lžíci rozehřátého oleje
, prášku do pečiva, mléka, vejce, soli a nasekané petrželky
Maso odblaníme, omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a za rozpáleném sádle zprudka opečeme ze všech stran
vsákne do žemle, přidáme mouku, případně sekanou petrželku Nakonec vmícháme sníh ušlehaný z bílků a nasekanou petrželku
Dva dny staré rohlíky si nakrájíme a necháme oschnout do druhého dne, přidáme dvě hrsti petrželové nati