Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Poté připravíme polevu, polijeme cheesecake a poté Ozdobíme čokoládovými ozdobami.
Sušenky rozdrtíme a promícháme s máslem a směs natlačíme do dortové formy. Sušenky budou tvořit spodní
mícháme ručně stěrkou na těsto, aby se vejce spojila s čokoládovou Po hodině bude cheesecake vypadat hodně tekutě, ale
Sušenky rozdrtíme a smícháme s rozpuštěným máslem. Vtlačíme do formy a krátce zapečeme, Mascarpone smícháme
Na korpus vložíme do mixéru sušenky s rozpuštěným máslem a rozmixujeme. Směs namačkáme na dno dortové
Sušenky rozdrtíme a přidáme rozpuštěné máslo. Směs roztlačíme na dortovou formu vystlanou alobalem. V
Sušenky si rozdrtíme a smícháme s máslem. Vzniklou hmotu přesuneme na dno formy a upěchujeme. V rendlíku
Čokoládovou polevu si rozpustíme a nalejeme na zatuhlý cheesecake.