19 čtenářů
20 m
anet.ruzicka
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Na pánvi orestujeme zeleninu na nudličky, přidáme koření a restujeme asi 5 minut, osolíme, opepříme a
Přidáme mořské plody a orestujeme. Podlijeme vínem a přidáme pečené brambory.
Špagety s mořskými plody Právě potápěči se vydávají Pikantní polévka z mořských plodů Mořské plody v konzervách
plody. Do hotové polévky přidáme orestované mořské plody,
Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Pórek očistíme a bílou část nakrájíme na tenká kolečka. Fenykl
Na lžíci oleje opečte česnek. Přidejte oboje mušle (jen zavřené a očištěné nožíkem od řas a vyčnívajících
Mořské plody necháme rozmrazit a vykapat na ubrousku Přidáme mořské plody a zprudka je orestujeme.
Do pánve se silným dnem nalijeme trochu oleje. Přidáme cibuli a pórek a restujeme na střední teplotě,
Do hrnce s vařící osolenou vodou vložte špagety a uvařte je podle návodu na obalu. Cibuli a česnek očistěte
V pánvi rozehřejte olej. Pak na něm zprudka opečeme krevety. Poté vyjmeme a zabalíme do alobalu aby se