Doba dušení závisí na velikosti kousků masa a typu Po uplynutí doby dušení nechte papiňák samovolně vychladnout
Hovězí potřeme polovinou soli a trochou černého pepře
Maso utáhneme nití, aby během dušení drželo tvar. V papiňáku na rozehřátém oleji prudce ze všech stran
Přidáme víno, na kousky nakrájená omytá rajčata, přiklopíme
Pro lepší držení tvaru maso utáhneme provázkem. V papiňáku na rozehřátém oleji restujeme dosklovita
Plát potřeme křeníkem, posypeme rajčaty a petrželkou Do papiňáku na rozehřátý olej z rajčat dáme cibuli
Do hrnce k výpeku přidáme osušený lilek, cibuli, česnek Rajčata spaříme horkou vodou, oloupeme a nakrájíme
Pak přidáme rozčtvrcená rajčata a oregáno a ještě krátce
Vejce uvaříme natvrdo v osolené vodě a oloupeme. Podáváme s rýží a uvařeným vejcem natvrdo.
Všechny suroviny přelijeme vroucí vodou a vaříme asi 20 minut do změknutí. Přebytečnou vodu slijeme a
Cibuli nakrájíme nadrobno a dáme ji do papiňáku na Během dušení po troškách podléváme horkou vodu, nebo
Aby maso při dušení udrželo tvar, utáhneme ho nití. Do papiňáku dáme nakrájenou slaninu.
Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na tenké nudličky a ty rozpůlíme. Promícháme se sójovou omáčkou a
Naklepané hovězí plátky pečeme na sádle, přidáme na PO udušení zaprášíme moukou a povaříme.
Naklepané hovězí plátky opečeme na sádle, přidáme nastrouhanou
Zbytkem slaniny prošpikujeme hovězí maso, dáme na zapěněnou Udušené maso vytáhneme, šťávu zaprášíme moukou a povaříme
Cibule oloupeme a nakrájíme najemno. Maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na větší kousky. V hrnci na oleji